HR Zeeland Flex is meer dan een uitzendbureau. Naast uitzenden, ondersteuning in werving en selectie, detachering of payrolling kan je bij ons terecht voor HR Advies en Interim Management.

Beste relatie,

HR Zeeland Flex is meer dan een uitzendbureau. Naast uitzenden, ondersteuning in werving en selectie, detachering of payrolling kan je bij ons terecht voor HR Advies en Interim Management. We kennen de actuele wet- en regelgeving op het gebied van HR gerelateerde zaken zoals ontslagrecht, transitievergoedingen, verbetertrajecten, Wet Poortwachter etc.

We bieden daarnaast diverse diensten aan op het gebied van outplacement, re-integratie, loopbaanbegeleiding en coaching. De lijnen zijn kort, we zijn betrokken, betrouwbaar en transparant. Het afgelopen jaar hebben we redelijk wat bedrijven mogen ondersteunen met training/coaching op het gebied van leiderschap, change-management en interne mobiliteit. Neem gerust contact met ons op voor referenties of check ons portfolio op onze website.

We zijn helemaal thuis in Zeeland met een groot netwerk en uiteraard zijn we nog steeds NEN en VCU-gecertificeerd en werken we op basis van de door de brancheorganisatie ABU opgestelde reglementen. We zijn benieuwd welke HR uitdagingen er in 2017 op ons pad zullen komen!

fullservice

fullservice