HR Zeeland is naast NLP nu ook gecertificeerd voor Stress- en Burnout Coaching! Voor werkgevers zijn er o.a. workshops mogelijk op het gebied van burnout preventie op de werkvloer. Voor werknemers/particulieren is er stress en burnout coaching op basis van een integrale benadering om waar nodig je veerkracht en je energie te vergroten. "Je bent immers meer dan je stress".

Daarnaast bieden wij coaching op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. We reiken je krachtige tools aan om zelf te kunnen groeien naar meer zelfkennis en veerkracht. Onze drijfveer is jou te inspireren om het beste uit jezelf te halen en dit te transformeren naar duurzame resultaten.

Ook loopbaancoaching behoort tot de mogelijkheden. Werk geeft invulling aan een groot deel van ons leven. Hoe fijn is het dan dat je werk goed voelt en dat het bij je past. Jammer genoeg is dat niet altijd het gevoel, dat kan verschillende oorzaken hebben. Loopbaancoaching helpt je met nieuwe energie aan de slag te gaan en doelen te stellen. Deze vorm van coaching is ook toepasbaar bij het opstarten van een eigen bedrijf of eenmanszaak.

certificaat-stress-burnout