Gerard

Gerard 1964: gestart als verzorgende per 1 juni 2016. Ik hoop dat jullie dit dankbare werk nog heel lang en met veel plezier mogen doen. Verander de naam maar in HRZ Zeeland. Hierbij staat de Z voor zorg. Dié zorg die ik van jullie heb gekregen in mijn zoektocht naar een andere baan. Bovendien hebben jullie mij ondersteund bij het krijgen van een baan ín de zorg. Passender kan het niet!

Sander

Sander 1982: gestart als Senior Medewerker Control per 1 februari 2015. Na een aantal maanden te hebben gezwommen in een oceaan van vacatures, sollicitaties en gesprekken heb ik HR Zeeland gevraagd voor loopbaancoaching. We gingen direct aan de slag met het professionaliseren van mijn CV en mijn sollicitatiebrieven, dit resulteerde in meerdere sollicitatiegesprekken. HR Zeeland heeft mij tevens ook getraind op gebied van gesprekstechnieken, waardoor ik mezelf goed heb kunnen profileren in een gesprek. Deze loopbaancoaching heeft mij op korte termijn geholpen naar een nieuwe baan.

Patrick

Patrick 1972: gestart per 11 augustus 2014 als Laborant bij ICL Terneuzen. “Ik heb me laten omscholen tot laborant en na 2 stage plaatsen heeft HR Zeeland een prima opdrachtgever voor mij gevonden waar ik met mijn opleiding het vak verder kan leren en uitbouwen. Tot op heden is de omscholing een perfect keuze geweest waar ik hopelijk nog vele jaren in kan werken”.

Peter

Peter 1959: gestart per 18 juni 2014 als logistiek medewerker bij Katoennatie in Terneuzen. “Ook voor een 50-plusser zonder technische achtergrond kan HR Zeeland uitkomst bieden! Na een lange tijd werkzoekende te zijn geweest heeft HR Zeeland voor mij een passende baan weten te vinden. Een baan waar ik met mijn logistieke verleden volledig tot mijn recht kom en waar ik dagelijks met veel plezier naar toe ga”.

Benjamin

Benjamin 1963: gestart per 1 september 2014 als allround constructiebankwerker/monteur bij De Feyter Industrial. “Na verschillende banen in de techniek ben ik in gesprek gekomen met HR Zeeland en zij wisten op korte termijn een passende baan voor mij te vinden bij één van hun opdrachtgevers De Feyter Industrial. Tot op heden veel verschillende werkzaamheden gedaan en veel praktijkervaring opgedaan op de verschillende plants en in de werkplaats”.