Wij zijn een onafhankelijk Zeeuws adviesbureau gespecialiseerd in Flexdiensten, Project- management en HR Advies. We leveren maatwerk op het gebied van:
 
  • Uitzenden/ Detacheren/ Payroll
  • Werving & Selectie
  • Projectmanagement/ Interim Management
  • Coaching en Loopbaanbegeleiding  
 
HR Zeeland helpt u met zowel korte- als lange termijn opdrachten. We onderscheiden ons door een positieve levenshouding waarbij trajecten en projecten op een open, resultaatgerichte en mensgerichte wijze worden begeleid. Onze deskundigheid en kwaliteit worden gewaarborgd door de combinatie van een ruime praktijkervaring en een uitgebreid netwerk in Zeeland en West-Brabant.
 
We zijn aangesloten bij:  
 
  • ABU: Algemene Bond Uitzendondernemingen  
  • Stichting Normering Arbeid (voorheen) Stichting Financiële Toetsing
  • NEN-4400-1 uitsluiting inlenersaansprakelijkheid in het kader van de Wet Ketenaansprakelijkheid  
  • VCU-gecertificeerd
 
Linda Visser 
Na 15 jaar werkzaam te zijn geweest bij een grote uitzendorganisatie, ben ik vanaf januari 2019 werkzaam bij HR Zeeland. Een Zeeuws adviesbureau, wat past bij mijn nuchtere persoonlijkheid en Zeeuwse roots. Ik streef ernaar om kandidaten en werkgevers zo optimaal mogelijk te bemiddelen en te bedienen. Enerzijds door mijn service-en oplossingsgerichte instelling en anderzijds door mijn kennis van de arbeidsmarkt en de lokale bedrijven. Bovendien ben ik Black Belt gecertificeerd op het gebied van internet recruitment. Hierdoor heb ik kennis van diverse tools om potentiële kandidaten te vinden via o.a. social media. Verder heb ik een opgewekte en vrolijke persoonlijkheid en ben ik open en eerlijk in mijn communicatie.
 
Jaco Stoffels 
Ik word door klanten en kandidaten omschreven als een gedreven en loyale zakenpartner, die staat voor een consistente samenwerking binnen een volwaardig partnership. Inmiddels heb ik 20 jaar ervaring in de dienstverlenende sector waarvan ik de laatste 15 jaar werkzaam ben geweest voor een grote uitzendorganisatie. In deze periode heb ik diverse management functies uitgeoefend in Zeeland en West-Brabant. Vanuit deze ervaring en mijn brede netwerk in Zeeland en West-Brabant weet ik opdrachtgevers en kandidaten te (ver)binden en zorg te dragen voor continuïteit en kwaliteit. Ik ben optimistisch en positief van aard en hou ervan zaken in beweging te krijgen en te werken aan gestelde doelen     06-22972848
 
Voor een afspraak of meer info neem contact op met HR Zeeland