Vind leuk en passend werk in Goes

Natuurlijk zoek je leuk werk in Goes waar je helemaal op je plaats bent en met voldoende doorgroeimogelijkheden. Maar als je alleen werk in Goes zoekt, dan leg je jezelf geografisch wel een beperking op. Dit hoeft geen probleem te zijn, als je ook de juiste mensen tegenkomt die werk in Goes voor je kunnen vinden. Deze mensen vind je bij HR Zeeland. De Zeeuwse arbeidsmarkt is ons specialisme. Als je werk in Goes zoekt, dan doe je er goed aan om contact met ons te zoeken.

Hoe wil jij werken in Goes?

Wij bieden vacatures aan in de techniek, de logistiek en de administratie. Ons streven is om voor jou een leuke werkgever te vinden waar je in vaste dienst kunt treden. Ook detachering is bij ons mogelijk. Een dergelijke contract kan goed van pas komen, als jij je (nog) niet aan één bepaalde werkgever wilt binden. Toch gebeurt het vaak dat werknemers via detachering in vaste dienst komen bij de werkgever. Ook als je een vast dienstverband zoekt, laat je niet afschrikken als je een leuke detachering vacature tegenkomt. Werken in Goes kan op verschillende manieren. Het kan ook zijn dat de werkgever zijn werkgeverschap uitbesteedt aan ons. Je voert gewoon je werk bij de werkgever uit, maar wij betalen jouw salaris.

Werk zoeken in Goes met HR Zeeland

Werk zoeken in Goes doe je het beste met hulp van HR Zeeland. Wij hebben de kennis in huis over de Zeeuwse arbeidsmarkt en uiteraard hebben wij ook connecties in Goes. Wil je direct op zoek naar een vaste dienstbetrekking? Of wil je eerst gedetacheerd worden bij verschillende werkgevers en daarna doorstromen naar een vaste baan? Het is bij ons allemaal mogelijk. Hierbij krijg je een persoonlijke begeleiding en zorgen wij altijd dat er een goede match is tussen jou en je toekomstige werkgever. Desgewenst is het mogelijk om een training te volgen, bijvoorbeeld als een werkgever hierom vraagt. Dit is tevens goed voor je persoonlijke ontwikkeling. Wil je weten hoe wij je kunnen helpen? Bel ons gerust of vul het online contactformulier in. 

Logo HR Zeeland

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.