Je nieuwe logistieke uitdaging vind je bij een logistiek uitzendbureau in Goes

Heb jij ervaring opgedaan in de logistieke sector, een logistieke opleiding afgerond of zoek je een nieuwe uitdaging in de logistiek? Als je in Goes of omgeving woont, dan ga je hiervoor het beste naar een logistiek uitzendbureau in Goes. Dit is HR Zeeland. Een van onze specialisaties is de logistieke sector, waarvoor we voortdurend functies hebben. Er is veel bij ons mogelijk, van een vaste baan tot een tijdelijke baan van enkele weken of maanden. We kunnen je uitzenden, zodat je flexibel blijft, of als vaste kracht detacheren bij één of meerdere werkgevers. Uiteraard mag je bij ons de beste regelingen verwachten, wij hanteren namelijk de ABU-cao.

Vacatures
Bekijk alle vacatures
Oranje HRZeeland logo Orderpicker
Ben jij op zoek naar een startersfunctie binnen de logistiek? Dan is dit de baan die je zoekt.
Oranje HRZeeland logo Orderpicker
Ben jij op zoek naar een startersfunctie binnen de logistiek? Dan is dit de baan die je zoekt.

Plaats je logistieke vacatures bij een uitzendbureau voor logistiek in Goes

Wanneer je moeite hebt om de juiste mensen te vinden voor je logistieke functies in Goes of omgeving, dan kan het helpen om een uitzendbureau voor logistiek in Goes in te schakelen. HR Zeeland is als uitzend- en detacheringsbureau gespecialiseerd in onder andere logistieke vacatures. Wij kunnen voor jou de logistieke medewerkers vinden die én capabel zijn voor de functie én goed bij jouw organisatie passen. De constructie bepaal jij, dit kan op uitzendbasis, via detachering, maar we kunnen je ook helpen bij de werving & selecties als je een medewerker in vaste dienst wilt nemen.

HR Zeeland is een lokaal uitzendbureau voor transport en logistiek in Goes

Voor een vaste baan of voor een tijdelijke baan, zowel werknemers als werkgevers kunnen zich voor een functie in de logistiek wenden tot HR Zeeland. Als lokaal uitzendbureau voor transport en logistiek in Goes, weten wij wat er speelt op de Zeeuwse arbeidsmarkt en met name in de logistieke sector. Werknemers mogen vertrouwen op goede voorwaarden, hier staan wij garant voor middels onze certificeringen. Werkgevers bieden wij nog meer mogelijkheden, waarbij wij hen totaal kunnen ontlasten van al het geregel rondom de salaris- en personeelsadministratie.

Logo HR Zeeland

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.