DSC04677-bewerkt
Lokale kennis, persoonlijke service

Zeeuwse partner voor het vinden van werk en werknemers

Zoek vacatures
Locatie
Kenny, Amanda en Jaco bij Ravago

Succesverhaal

Ravago en HR Zeeland

Ravago Logistic Terneuzen B.V., gevestigd in Hoek, heeft de afgelopen 3 jaar nauw samengewerkt met HR Zeeland. Het bedrijf is gespecialiseerd in logistieke dienstverlening, met name gericht op de distributie van kunststofmaterialen. Als groeiende onderneming is het ook voor hen een uitdaging om geschikt logistiek personeel te vinden. Saskia Vermeersch, HR Manager bij Ravago, deelt haar ervaring.

Kenny en Fleur bij Ravago

Succesverhaal

Succes story: Fleur x HR Zeeland

Laten we bij het begin beginnen: Ik ben Fleur, 24 jaar oud en ben sinds half september werkzaam bij Ravago in Terneuzen. Ik heb 4 jaar HRM gestudeerd in Tilburg en ben in juni, na het afronden van mijn studie, terugkomen naar Zeeland. Tijdens mijn zoektocht naar een baan kwam ik in contact met Amanda van HR Zeeland. Daar is mijn reis naar een nieuwe baan dan ook gestart.
 

Jaco in gesprek met een kandidaat

Succesverhaal

Weg naar succes met HR Zeeland

“Mijn naam is Sven en dankzij HR Zeeland heb ik twee keer een baan gevonden! De eerste keer dat ik in contact kwam met HR Zeeland was via Jaco, hij is een jeugdvriend van mijn moeder. De tweede keer ben ik zelf opnieuw in contact gekomen met HR Zeeland.


 

Senna en Kenny bij Syndus Group

Succesverhaal

Syndus Group en HR Zeeland

“Ik ben Senna Riemens, Corporate Recruiter bij Syndus Group. Mijn achtergrond ligt in de makelaardij, maar heb sinds vorig jaar de overstap gemaakt naar Syndus. Ik verkoop tegenwoordig geen huis meer van stenen, maar vacatures met een bedrijfsvisie. Als Corporate Recruiter is het mijn taak om mensen te enthousiasmeren en aan boord te krijgen.
 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
 

Stuur een mail Bel me terug
Group-1170
Logo HR Zeeland

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.