DSC04239-bewerkt-4
Lokale kennis, persoonlijke service

Zeeuwse partner voor het vinden van werk en werknemers

Zoek vacatures
Locatie
DSC04332-bewerkt-4

Werkgevers

Op zoek naar medewerkers die je team versterken, verbreden of aansturen? Mannen en vrouwen die vooruit willen, zich goed voelen bij jouw bedrijf en lekker in hun vel zitten? Bij HR Zeeland maken we daarvan werk. Wij zijn ervan overtuigd dat mensen groeien en ontwikkelen als hun functie past als een maatpak (of overall). Die match zoeken we, iedere keer weer. Dat doen we op tal van manieren voor uiteenlopende werkgevers. 

Banen

De arbeidsmarkt is voortdurend in beweging. Werven, contacten onderhouden, ontmoeten en de juiste match maken; het is ons dagelijks werk. Wij volgen de ontwikkelingen op de voet en hebben inmiddels een breed netwerk van kandidaten opgebouwd die op zoek zijn naar een vaste baan . Heb jij een nieuwe vaste medewerker nodig op logistiek, technisch of administratief gebied? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij bemiddelen kandidaten richting een uiteindelijk dienstverband bij onze opdrachtgever waarbij je de keuze hebt tussen uitzenden en werving & selectie. Alleen als we zelf overtuigd zijn, stellen we ze aan je voor. Dat werkt wel zo prettig. Heb je zelf een kandidaat, maar besteed je het juridisch en administratief werkgeverschap liever uit aan ons. Graag, ook op dit gebied ontzorgen we je goed en volledig.

DSC04608-Verbeterd-NR-bewerkt-2
DSC04207-bewerkt

HR-dienstverlening

Het terrein van HRM is breed en veelzijdig. Soms misschien wel zó breed dat het prettig is om een specialist in te schakelen. HR Zeeland staat je op veel terreinen bij. Of het nu gaat om coaching, training, loopbaanadvies en/of het werven van een nieuwe collega; met ons team van 5 enthousiaste collega’s dekken we alle disciplines binnen HRM in Zeeland. Onze aanpak is zoals je van Zeeuwen mag verwachten: nuchter, persoonlijk en recht door zee. Geen valse beloftes dus of hoogdravende beleidstukken, maar aanpakken en resultaten boeken. Zo werken wij. 

Interesse in deze vormen van dienstverlening; neem dan contact op met HR Zeeland en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
 

Stuur een mail Bel me terug
Group-1170
Logo HR Zeeland

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.