DSC04608-Verbeterd-NR-bewerkt-2
Lokale kennis, persoonlijke service

Zeeuwse partner voor het vinden van werk en werknemers

Zoek vacatures
Locatie
00_EDIT.00_00_49_04.Still021

Banen

Het vinden van een baan is misschien niet eens zo lastig. Wat wél ingewikkeld is, is het vinden van een pássende baan. En juist daarin zijn wij gespecialiseerd. Misschien heb je geen werk en heb je onze hulp nodig om de arbeidsmarkt te betreden. Wij helpen je graag in de sectoren techniek, logistiek en administratie! Heb je al een baan in die richting, maar wil je verder kijken en zien 'wat er te koop is'? Ook dan zijn we je graag van dienst. Discreet, natuurlijk, want je werkgever weet nog van niets. Voor jou is het misschien goed om te weten dat bijna al onze vacatures het begin zijn van een vast dienstverband. Natuurlijk zijn we daarover open en eerlijk. We snappen dat je jouw zekerheden niet zomaar over boord wil gooien. Daarom gaan we altijd eerst met je in gesprek. Persoonlijk, want dat is hoe wij werken. 

Certificering

En dat geldt ook voor de werkgevers en de manier waarop ze met jou in zee willen gaan. Heel soms is er sprake van uitzendwerk. Veel vaker bemiddelen we in vaste banen. Hierover zijn we altijd open en eerlijk. We doen geen valse beloftes, spreken geen halve waarheden. Dat geldt ook voor de afspraken die we met je maken. Als NBBU-bureau zijn wij verplicht je een brancheconform salaris te betalen. De NBBU-cao is daarover heel duidelijk. Geen kleine lettertjes dus, maar eerlijk werkgeverschap. Of je nu een paar weken via ons aan de slag gaat, een paar maanden of een paar jaar. 

HRZeeland_mei2023_5
HRZeeland_mei2023_69

Training en loopbaanbegeleiding 

Je kent ze wel: mensen die van alle markten thuis zijn. Dat geldt ook een beetje voor ons. We bemiddelen graag in uitdagende banen en bouwen graag samen met jou aan een mooie toekomst. Soms is daar meer voor nodig dan een baan alleen. Het kan soms helpen om extra getraind te worden, een scholing te volgen of anders begeleid te worden. Met onze uitgebreide kennis van personeelszaken kunnen wij dit verzorgen. Soms op jouw initiatief, soms die van ons en veel vaker naar aanleiding van een vraag van de bedrijven waarmee we samenwerken. Hoe de vraag ook tot ons komt, jouw wensen en jouw persoonlijke ontwikkeling staat. Niet voor niets is ons motto: persoonlijk in personeel. 

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
 

Stuur een mail Bel me terug
Group-1170
Logo HR Zeeland

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.