Hoe vind je werk in Middelburg?

Misschien ben je zelf goed in staat om werk in Middelburg te vinden? Voor sommige beroepsgroepen kan dit wat lastiger zijn als je alleen Middelburg als zoekgebied hebt. Weer andere hebben juist veel moeite met werk in Middelburg vinden, omdat zij misschien verbaal niet zo goed zijn of weinig ervaring hebben met solliciteren. Kortom, ieder persoon is anders en soms kan een beetje hulp bij je zoektocht net dat zetje geven dat je nodig hebt. Voor werk in Middelburg en in heel Zeeland, maak je met HR Zeeland een goede keuze. Met onze kennis van de Zeeuwse arbeidsmarkt en vele ervaring in de HRM, gaan wij een leuke baan voor je vinden.

Vacatures

Bekijk alle vacatures
Production worker
Are you looking for a job as a production worker in the area of Terneuzen? Keep reading!
Chauffeur
De weg op en toch elke avond thuis zijn? Lees snel verder!
Logistiek medewerker
Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek, waarbij je tijdens het werk gaat kijken bij welke plek in het proces jij het beste past? Word logistiek medewerker bij onze opdrachtgever!
Administratief medewerker logistiek
Een administratieve baan in een logistieke omgeving? Dat is echt wat voor jou! Met jouw administratieve kennis kan jij snel aan de slag in deze organisatie.
Servicemanager
Haal jij als servicemanager het beste uit je team? Dan zoeken we jou!
Kantinemedewerker
Bereid jij de beste lunches? Dan zoeken we jou!

Wil jij werken in Middelburg?

Iedereen die op zoek is naar een nieuwe baan en wil werken in Middelburg, heeft zijn zijn/haar eigen wensen. Bij HR Zeeland bieden wij een breed palet van functies aan in de techniek, logistiek en administratie. Naar welke functie je in deze beroepsgroepen ook zoekt, bij ons zal ongetwijfeld een leuke vacature in Middelburg vinden. Je kunt bij ons op verschillende manieren aan de slag. Dit kan op basis van een uitzendcontract, maar ook op basis van een contract (voor beperkte tijd) met uitzicht op een vast contact . Daarnaast hebben wij veel werkgevers die graag iemand in vaste dienst nemen en waarvan wij de werving en selectie doen. Er zijn dus goede mogelijkheden om via ons een passende vacature te vinden.

HR Zeeland helpt je bij werk zoeken in Middelburg

Werk zoeken in Middelburg zal niet iedereen even gemakkelijk afgaan. Dit is ook niet altijd nodig. De één kan goed zelfstandig op zoek naar een vacature, terwijl een ander wat begeleiding nodig heeft. Daarom ben je altijd welkom om een afspraak te maken met de experts van HR Zeeland. Omdat wij een brede kennis hebben van de arbeidsmarkt in Zeeland, gaan wij graag voor jou op zoek naar een passende vacature in Middelburg. Hierbij letten wij niet alleen op jouw kwalificaties, wij proberen altijd de beste match te vinden tussen jou en de werkgever. Alleen zo is een lange samenwerking gegarandeerd en ga je iedere dag met plezier naar je werk.