Op zoek naar een leuke functie van customer service medewerker in Zeeland?

Als er één beroep is waar je veel met klanten van doen krijgt, dan is het wel als customer service medewerker. In deze functie moet je het vooral fijn vinden om veel contact met mensen te hebben. Je moet een dienstverlenend karakter hebben, want jij bent de vraagbaak voor je klanten. Als een klant problemen heeft met een product of dienstverlening, dan ben jij degene die dit adequaat moet oplossen. Dit vergt niet alleen geduld, maar je moet soms ook creatief zijn. Ben je specifiek op zoek naar een vacature voor customer service medewerker in Zeeland? Neem dan contact op met HR Zeeland.

Vacatures
Bekijk alle vacatures
Groen HRZeeland logo After sales manager

Zorg jij voor de hoogste klanttevredenheid? Bekijk deze vacature van after sales manager!

Groen HRZeeland logo Communicatiemedewerker
Gebruik jij jouw creativiteit om de beste online en offline promotiematerialen te maken? Bekijk dan deze vacature van communicatiemedewerker!
Groen HRZeeland logo Accountmanager
Ga jij binnenkort onderweg naar verschillende klanten om samenwerkingen te versterken en op te bouwen? Lees snel verder!
Groen HRZeeland logo HR manager
Ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière binnen het HR-vakgebied? Lees dan snel verder!
Groen HRZeeland logo Teamleider Dispatch
Ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière? Dit is je kans!
Groen HRZeeland logo Assistent inkoper
Ben je op zoek naar een parttime administratieve baan? Check dan deze vacature in Borssele!

Hoe kunnen wij je helpen bij een vacature customer service medewerker in Zeeland?

De klanttevredenheid is voor bedrijven steeds belangrijker. Mede doordat klanten gemakkelijk online reviews schrijven, moet je als bedrijf een goede klantenservice hebben. Hier speel je als customer service medewerker in Zeeland een sleutelrol in. Om je werk goed te kunnen doen, heb je een prettige werkomgeving nodig, waarin jij optimaal tot je recht komt. Hoe aantrekkelijk een vacature voor customer service medewerker ook klinkt, als jij je bij het bedrijf niet prettig voelt, dan ben je er snel weg. Juist daarom is een bezoekje aan HR Zeeland de moeite waard. Wij weten jouw kwaliteiten op waarde te schatten. Nog belangrijker vinden wij het, dat je bij een bedrijf helemaal op je plaats bent. Daarom is de match tussen jou en de werkgever net zo belangrijk als je kwalificaties voor de functie.

Plaats je customer service medewerker vacatures in Zeeland bij HR Zeeland

Wij jij voor je customer service medewerker vacatures in Zeeland putten uit een groot bestand met potentiële medewerkers? Dit gaat je niet altijd lukken met het plaatsen van een dure advertentie. Pak het daarom goed aan en plaats je customer service medewerker vacatures in Zeeland bij HR Zeeland. De Zeeuwse arbeidsmarkt heeft voor ons geen geheimen meer. Bovendien kun je bij ons terecht voor een breed scala aan HR diensten. Wil je een customer service medewerker op basis van een uitzendcontract, detachering of wil je je werving & selectie uitbesteden? Neem contact met ons op, wij vertellen graag wat wij voor je kunnen betekenen.

Logo HR Zeeland

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.