Wil jij logistiek medewerker in Zeeland worden?

De functie van logistiek medewerker kan erg veelzijdig zijn. Je bent onder andere verantwoordelijk dat klanten hun goederen op tijd geleverd krijgen. Je sorteert de producten/goederen, je maakt de bestellingen verzendklaar en voert hierbij de nodige administratieve handelingen uit. Ook het onderhouden van klantcontacten en het laden en lossen van goederen/producten kunnen onderdeel van de functie zijn. Ben je woonachtig in Zeeland of verhuis je binnenkort naar Zeeland? Dan wil je een functie van logistiek medewerker in Zeeland vinden. Als je nog wat op weg geholpen moet worden op de Zeeuwse arbeidsmarkt, dan staan de adviseurs van HR Zeeland voor je klaar.

Vacatures

Bekijk alle vacatures
Production worker
Are you looking for a job as a production worker in the area of Terneuzen? Keep reading!
Chauffeur
De weg op en toch elke avond thuis zijn? Lees snel verder!
Logistiek medewerker
Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek, waarbij je tijdens het werk gaat kijken bij welke plek in het proces jij het beste past? Word logistiek medewerker bij onze opdrachtgever!
Administratief medewerker logistiek
Een administratieve baan in een logistieke omgeving? Dat is echt wat voor jou! Met jouw administratieve kennis kan jij snel aan de slag in deze organisatie.
Servicemanager
Haal jij als servicemanager het beste uit je team? Dan zoeken we jou!
Kantinemedewerker
Bereid jij de beste lunches? Dan zoeken we jou!

Een vacature van logistiek medewerker in Zeeland die bij jou past

De inhoud van een vacature voor logistiek medewerker in Zeeland kan leuk klinken, maar nog belangrijker is dat de werkgever bij jou past. Met andere woorden, er moet een goede match zijn tussen jou en werkgever. Daarom is het een goede keuze om op je zoektocht naar een vacature van logistiek medewerker, HR Zeeland in te schakelen. Graag lopen we samen je wensen door betreffende de functie van logistiek medewerker, maar ook welke eisen je aan een werkgever stelt. Er zal in ons bestand ongetwijfeld een werkgever zitten die jij wel ziet zitten.

Plaats bij HR Zeeland je logistiek medewerker vacatures in Zeeland

Wanneer je logistiek medewerker vacatures in Zeeland hebt en je kunt hier niet snel mensen voor vinden, neem dan contact op met HR Zeeland. Wij hebben een ruim bestand met kandidaten die mogelijk geschikt zijn voor deze vacatures. Om ervoor te zorgen dat de samenwerking zo prettig mogelijk verloopt en de medewerker zich thuis voelt in je bedrijf, kijken wij verder dan de kwalificatie-eisen. We kijken ook of er een match is, waardoor het klikt tussen jou en de medewerker. Het is voor jou een meerwaarde, als medewerkers zich prettig voelen in jouw organisatie. Daarnaast bieden wij meer vormen van HR-dienstverlening aan, zodat je desgewenst volledig ontzorgd wordt.