Vind bij een logistiek uitzendbureau Zeeland een nieuwe uitdaging

De transport en logistiek is een dynamische branche, waar een voortdurende vraag naar personeel is. Daarom is HR Zeeland ook gespecialiseerd in logistieke functies. Met een uitgebreid netwerk van bedrijven die in de logistiek werken, bieden wij voortdurend leuke logistieke vacatures aan. Wanneer je interesse hebt in een baan in de logistiek, schrijf je dan in bij HR Zeeland. Als logistiek uitzendbureau Zeeland ben je bij ons geen nummer. Wij vinden een persoonlijke behandeling erg belangrijk en leren jou ook graag persoonlijk kennen. Hierdoor kunnen wij goed beoordelen in hoeverre een bepaalde vacature geschikt is voor jou en solliciteren wordt jou op deze manier wat gemakkelijker gemaakt. 

Vacatures
Bekijk alle vacatures
Oranje HRZeeland logo Logistiek medewerker
Ben jij een logistieke held? Lees nu verder!

Biedt je vacature aan bij een logistiek uitzendbureau Zeeland

Als werkgever in de logistieke branche kan het lastig zijn om veel tijd te besteden aan het werven van geschikt personeel. Natuurlijk moet een werknemer over de nodige kennis en/of ervaring beschikken. Maar je wilt natuurlijk ook dat je werknemer in het team of bij je bedrijf past. Het is daarom verstandig om een medewerker te vinden via een tijdelijk uitzend- of detacheringscontract. Zo kun je goed kennismaken met je nieuwe medewerker en ook je medewerker leert jouw bedrijf kennen. Als logistiek uitzendbureau Zeeland is HR Zeeland gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van deskundig logistiek personeel met werkgevers uit heel Zeeland. 

HR Zeeland als jouw uitzendbureau transport en logistiek Zeeland

HR Zeeland is er voor iedereen in de logistieke sector. Ben je op zoek naar een nieuwe en uitdagende baan of ben je als werkgever op zoek naar deskundige logistieke medewerkers? Met veel ervaring en kennis van de Zeeuwse arbeidsmarkt weet HR Zeeland de werkgever en werknemer met elkaar te verbinden. Dit doen wij op een betrouwbare, open en transparante wijze en met duidelijke afspraken. Wij zijn hierdoor niet voor niets het beste en meeste betrouwbare uitzendbureau transport en logistiek Zeeland. 

Logo HR Zeeland

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.