Vind bij een logistiek uitzendbureau Zeeland een nieuwe uitdaging

De transport en logistiek is een dynamische branche, waar een voortdurende vraag naar personeel is. Daarom is HR Zeeland ook gespecialiseerd in logistieke functies. Met een uitgebreid netwerk van bedrijven die in de logistiek werken, bieden wij voortdurend leuke logistieke vacatures aan. Wanneer je interesse hebt in een baan in de logistiek, schrijf je dan in bij HR Zeeland. Als logistiek uitzendbureau Zeeland ben je bij ons geen nummer. Wij vinden een persoonlijke behandeling erg belangrijk en leren jou ook graag persoonlijk kennen. Hierdoor kunnen wij goed beoordelen in hoeverre een bepaalde vacature geschikt is voor jou en solliciteren wordt jou op deze manier wat gemakkelijker gemaakt. 

Vacatures

Bekijk alle vacatures
Production worker
Are you looking for a job as a production worker in the area of Terneuzen? Keep reading!
Chauffeur
De weg op en toch elke avond thuis zijn? Lees snel verder!
Logistiek medewerker
Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek, waarbij je tijdens het werk gaat kijken bij welke plek in het proces jij het beste past? Word logistiek medewerker bij onze opdrachtgever!
Administratief medewerker logistiek
Een administratieve baan in een logistieke omgeving? Dat is echt wat voor jou! Met jouw administratieve kennis kan jij snel aan de slag in deze organisatie.
Servicemanager
Haal jij als servicemanager het beste uit je team? Dan zoeken we jou!
Kantinemedewerker
Bereid jij de beste lunches? Dan zoeken we jou!

Biedt je vacature aan bij een logistiek uitzendbureau Zeeland

Als werkgever in de logistieke branche kan het lastig zijn om veel tijd te besteden aan het werven van geschikt personeel. Natuurlijk moet een werknemer over de nodige kennis en/of ervaring beschikken. Maar je wilt natuurlijk ook dat je werknemer in het team of bij je bedrijf past. Het is daarom verstandig om een medewerker te vinden via een tijdelijk uitzend- of detacheringscontract. Zo kun je goed kennismaken met je nieuwe medewerker en ook je medewerker leert jouw bedrijf kennen. Als logistiek uitzendbureau Zeeland is HR Zeeland gespecialiseerd in het bij elkaar brengen van deskundig logistiek personeel met werkgevers uit heel Zeeland. 

HR Zeeland als jouw uitzendbureau transport en logistiek Zeeland

HR Zeeland is er voor iedereen in de logistieke sector. Ben je op zoek naar een nieuwe en uitdagende baan of ben je als werkgever op zoek naar deskundige logistieke medewerkers? Met veel ervaring en kennis van de Zeeuwse arbeidsmarkt weet HR Zeeland de werkgever en werknemer met elkaar te verbinden. Dit doen wij op een betrouwbare, open en transparante wijze en met duidelijke afspraken. Wij zijn hierdoor niet voor niets het beste en meeste betrouwbare uitzendbureau transport en logistiek Zeeland.