HRZeelandmei20238
Lokale kennis, persoonlijke service

Zeeuwse partner voor het vinden van werk en werknemers

Foto van Kenny en Fleur bij Ravago

Succes story: Fleur x HR Zeeland

 

Laten we bij het begin beginnen: Ik ben Fleur, 24 jaar oud en ben sinds half september werkzaam bij Ravago in Terneuzen. Ik heb 4 jaar HRM gestudeerd in Tilburg en ben in juni, na het afronden van mijn studie, terugkomen naar Zeeland. Tijdens mijn zoektocht naar een baan kwam ik in contact met Amanda van HR Zeeland. Daar is mijn reis naar een nieuwe baan dan ook gestart.

Het contact met Amanda was meteen goed. Voorafgaand aan ons eerste gesprek hebben we al veel over en weer geappt en gebeld. Hierdoor wist ze al wat mijn wensen waren en had ze al, voordat ze me in het echt had gezien, een geschikte vacature voor mij. Ze kon op basis van onze telefoongesprekken dus al goed aanvoelen waarnaar ik opzoek was. De vacature bij Ravago was in eerste instantie niet iets waar ik meteen zelf aan had gedacht. Ik heb namelijk stage gelopen in de zorg, dus zocht ik automatisch naar een baan in die hoek. Toch sprak de vacature me erg aan, omdat het voldeed aan mijn wensen: een middelgroot bedrijf met een HR afdeling waarbij ik alle aspecten van het vak meekrijg.

Ik ben uiteindelijk dus door HR Zeeland aan deze baan gekomen en werk nu bijna dagelijks met ze samen. De kracht van HR Zeeland is dat ze erg meegaand en laagdrempelig zijn, ik kan ze echt altijd bellen. Maar daarnaast zetten ze ook echt een stapje extra. Op mijn eerste werkdag werd ik verrast met een taart.

Eerlijk is eerlijk: ik had mijn twijfels en vooroordelen over een uitzendbureau. Er wordt vaak gedacht dat het bijvoorbeeld je salaris op een negatieve manier beïnvloed. Toch ben ik er open-minded ingegaan en uiteindelijk hebben ze al mijn twijfels zo van tafel weten te schuiven. Ik ben nu juist heel blij dat alles via HR Zeeland loopt. Alles is zo goed geregeld, ze geven om je en zorgen voor je. Uiteindelijk is zowel mijn doel, als het doel van HR Zeeland dat ik in dienst kom bij Ravago. Daar zullen ze alles aan doen en het vertrouwen naar mij toe spreken ze ook uit. Het voelt echt als een goed thuis!

DMm8odWO

Succesverhaal

Weg naar succes met HR Zeeland

“Mijn naam is Sven en dankzij HR Zeeland heb ik twee keer een baan gevonden! De eerste keer dat ik in contact kwam met HR Zeeland was via Jaco, hij is een jeugdvriend van mijn moeder. De tweede keer ben ik zelf opnieuw in contact gekomen met HR Zeeland. 

Kenny, Amanda en Jaco bij Ravago

Succesverhaal

Succesvolle samenwerking: Ravago x HR Zeeland

Ravago Logistic Terneuzen B.V., gevestigd in Hoek, heeft de afgelopen 3 jaar nauw samengewerkt met HR Zeeland. Het bedrijf is gespecialiseerd in logistieke dienstverlening, met name gericht op de distributie van kunststofmaterialen. Als groeiende onderneming is het ook voor hen een uitdaging om geschikt logistiek personeel te vinden. Saskia Vermeersch, HR Manager bij Ravago, deelt haar ervaring.

 

Senna en Kenny bij Syndus Group

Succesverhaal

Succesvolle samenwerking: Syndus Group x HR Zeeland

“Ik ben Senna Riemens, Corporate Recruiter bij Syndus Group. Mijn achtergrond ligt in de makelaardij, maar heb sinds vorig jaar de overstap gemaakt naar Syndus. Ik verkoop tegenwoordig geen huis meer van stenen, maar vacatures met een bedrijfsvisie. Als Corporate Recruiter is het mijn taak om mensen te enthousiasmeren en aan boord te krijgen.
 

Logo HR Zeeland

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.