Zoek je een baan in Zeeland? Je kunt terecht bij een uitzendbureau in Vlissingen

​Zeeland is een uitdagende provincie, waar je als je op zoek bent naar een baan, terecht kunt in verschillende branches. Je kunt werkloos zijn, maar je ook niet meer lekker voelen in je huidige baan. Dit maakt het op zoek gaan naar een andere baan iets lastiger. Immers, je wilt dit niet direct aan je werkgever vertellen. HR Zeeland is als detacherings- en uitzendbureau in Vlissingen bewust van jouw positie. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende branches, zoals techniek, logistiek en administratie. Wij helpen je graag naar een nieuwe baan en uiteraard geheel discreet en op een persoonlijke wijze.

Vacatures

Bekijk alle vacatures
Production worker
Are you looking for a job as a production worker in the area of Terneuzen? Keep reading!
Chauffeur
De weg op en toch elke avond thuis zijn? Lees snel verder!
Logistiek medewerker
Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek, waarbij je tijdens het werk gaat kijken bij welke plek in het proces jij het beste past? Word logistiek medewerker bij onze opdrachtgever!
Administratief medewerker logistiek
Een administratieve baan in een logistieke omgeving? Dat is echt wat voor jou! Met jouw administratieve kennis kan jij snel aan de slag in deze organisatie.
Servicemanager
Haal jij als servicemanager het beste uit je team? Dan zoeken we jou!
Kantinemedewerker
Bereid jij de beste lunches? Dan zoeken we jou!

Vind als werkgever de juiste uitzendbureaus in Vlissingen

Ben je als werkgever op zoek naar uitzendbureaus in Vlissingen voor jouw vacatures? In sommige branches kan het lastig zijn om het juiste personeel te vinden en helemaal in Zeeland. Klop daarom eens aan bij HR Zeeland. Als een echt Zeeuws uitzend- en detacheringsbureau, kennen wij de Zeeuwse arbeidsmarkt door en door. Wij weten zeker dat we jou kunnen laten kennismaken met goed gemotiveerd personeel en misschien nog wel belangrijker: personeel dat bij jouw bedrijf past. Wij hebben een brede dienstverlening en zijn tevens erg flexibel. Je kunt bij ons terecht voor uitzendkrachten, detachering of wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken met Payrolling? Wij kunnen je met onze HR diensten gedeeltelijk of geheel ontlasten.

HR Zeeland is jouw uitzendbureau in Vlissingen

Werkgevers, werknemers en werkzoekenden weten HR Zeeland als uitzendbureau in Vlissingen te vinden. Met onze Zeeuwse mentaliteit en no-nonsense werkwijze, voelt iedereen zich bij ons thuis. Ben je van buiten de provincie en zoek je werk in Zeeland of zoek je als werkgever in een andere provincie specifiek Zeeuwse arbeidskrachten? Neem dan ook gerust contact met ons op. Of je nu kiest voor uitzenden of uiteindelijk een vast contract via detachering, wij bieden alle diensten waar je zowel als werkgever of werkzoekende naar op zoek bent.