Zoek je een baan in Zeeland? Je kunt terecht bij een uitzendbureau in Vlissingen

​Zeeland is een uitdagende provincie, waar je als je op zoek bent naar een baan, terecht kunt in verschillende branches. Je kunt werkloos zijn, maar je ook niet meer lekker voelen in je huidige baan. Dit maakt het op zoek gaan naar een andere baan iets lastiger. Immers, je wilt dit niet direct aan je werkgever vertellen. HR Zeeland is als detacherings- en uitzendbureau in Vlissingen bewust van jouw positie. Wij zijn gespecialiseerd in verschillende branches, zoals techniek, logistiek en administratie. Wij helpen je graag naar een nieuwe baan en uiteraard geheel discreet en op een persoonlijke wijze.

Vacatures
Bekijk alle vacatures
Groen HRZeeland logo Office assistant
Verwelkom jij mensen met een glimlach? Dan zoeken we jou!
Oranje HRZeeland logo Logistiek medewerker
Altijd al nieuwsgierig geweest of het werken in de haven iets voor jou kan zijn? Pak deze kans!
Groen HRZeeland logo Financieel Controller

Zoek jij graag dingen uit en werk je graag met cijfers? Dan is dit een baan voor jou!

Groen HRZeeland logo Customer service medewerker
Contact met internationale klanten, werken in 2 ploegen en ook nog eens een goed salaris? Bekijk snel deze vacature!
Groen HRZeeland logo HR Traineeship
Wil jij graag (meer) leren over HR en payroll, maar wil je geen voltijd opleiding volgen? Dit is je kans!
Oranje HRZeeland logo Operator 3 ploegen
Werken aan een groot project, een goed salaris en een 'blijf' bonus van €2000? Lees snel verder!

Vind als werkgever de juiste uitzendbureaus in Vlissingen

Ben je als werkgever op zoek naar uitzendbureaus in Vlissingen voor jouw vacatures? In sommige branches kan het lastig zijn om het juiste personeel te vinden en helemaal in Zeeland. Klop daarom eens aan bij HR Zeeland. Als een echt Zeeuws uitzend- en detacheringsbureau, kennen wij de Zeeuwse arbeidsmarkt door en door. Wij weten zeker dat we jou kunnen laten kennismaken met goed gemotiveerd personeel en misschien nog wel belangrijker: personeel dat bij jouw bedrijf past. Wij hebben een brede dienstverlening en zijn tevens erg flexibel. Je kunt bij ons terecht voor uitzendkrachten, detachering of wil je het jezelf helemaal gemakkelijk maken met Payrolling? Wij kunnen je met onze HR diensten gedeeltelijk of geheel ontlasten.

HR Zeeland is jouw uitzendbureau in Vlissingen

Werkgevers, werknemers en werkzoekenden weten HR Zeeland als uitzendbureau in Vlissingen te vinden. Met onze Zeeuwse mentaliteit en no-nonsense werkwijze, voelt iedereen zich bij ons thuis. Ben je van buiten de provincie en zoek je werk in Zeeland of zoek je als werkgever in een andere provincie specifiek Zeeuwse arbeidskrachten? Neem dan ook gerust contact met ons op. Of je nu kiest voor uitzenden of uiteindelijk een vast contract via detachering, wij bieden alle diensten waar je zowel als werkgever of werkzoekende naar op zoek bent.

Logo HR Zeeland

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.