Vind als werkzoekende een voor jouw geschikte vacature in Zeeland

Ben je al een tijdje werkzaam bij dezelfde werkgever en wordt het tijd voor nieuwe uitdaging? Het kan zijn dat je via opleidingen ondertussen meer kennis hebt opgedaan en bij je werkgever niet meer verder kunt. Of vind je de werksfeer bij je werkgever niet prettig meer? Er zijn zo allerlei verschillende redenen waarom mensen op zoek gaan naar een nieuwe baan. Wanneer je woonachtig bent in de provincie Zeeland, dan moet je op zoek naar een vacature in Vlissingen. Zoek je een vacature in Vlissingen in de techniek, de logistiek of in de administratie? Dan vind je bij HR Zeeland zeker een voor jouw geschikte vacature.

Vacatures

Bekijk alle vacatures
Materieelbeheerder
Wil jij ook groeien in je carrière? Dit is je kans! Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde materieelbeheerder.
Sas van Gent
Verkoopmedewerker
Heb jij een passie voor klantenservice en zorg jij ervoor dat klanten met een goed gevoel de winkel verlaten? Dan zoeken we jou!
IT Engineer
Voel jij je helemaal thuis in de wereld van IT en zijn Microsoft Windows Server-omgevingen voor jou niet onbekend? Dan zoeken we jou!
Teamleider CRM
Weet jij precies hoe je data kan gebruiken om meer aankopen te krijgen? Dan zoeken we jou!
Teamleider logistiek
Heb jij ervaring in de logistiek en ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière? Dan is dit de baan die je zoekt!
Financieel administratief medewerker
Ben jij graag met cijfertjes en administratie bezig? Dan is dit de droombaan die je zoekt! 

Heb je vacatures in Vlissingen die vervuld moeten worden?

In tijden van een lage werkloosheid, kan het als werkgever lastig zijn om personeel voor je in te vullen vacatures te vinden. Zeeland is op het gebied van de arbeidsmarkt een lastige provincie. De provincie kent enkele specifieke bedrijfstakken die in andere provincies niet of nauwelijks te vinden zijn. Anderzijds zijn er veel jongeren die uit Zeeland wegtrekken, waardoor de arbeidsmarkt kan vergrijzen. Vacatures in Vlissingen plaatsen, kan daarom uitdagend zijn. Leg deze uitdaging neer bij de kenners van de Zeeuwse arbeidsmarkt. HR Zeeland weet wat er lokaal speelt op de arbeidsmarkt en kan de juiste mensen voor jouw vacatures in Vlissingen vinden.

Vind en plaats vacatures in de gemeente Vlissingen bij HR Zeeland

Ben je als werkgever op zoek naar personeel en ben je als werkzoekende op zoek naar een nieuwe uitdaging? Dan moet je elkaar zien te vinden. Voor vacatures in de gemeente Vlissingen is HR Zeeland jullie partner. Wij koppelen werkzoekenden en werkgevers aan elkaar en doen dit door middel van één van onze diensten. Wil je als werkgever personeel op uitzendbasis of als werknemer liever gedetacheerd zijn bij verschillende werkgevers? Het kan allemaal bij ons. Voor werkgevers bieden wij tevens payrolling aan. Je behoudt je eigen werknemers, maar je wij regelen de hele salarisadministratie en contractenafhandeling.