Vacatures Zeeuws-Vlaanderen

Op zoek naar een nieuwe baan in Zeeuws-Vlaanderen? Bij HR Zeeland hebben we altijd een groot aanbod aan vacatures in Zeeuws-Vlaanderen. Wat je wensen ook zijn, samen met HR Zeeland vind je de baan van je dromen.

DSC04332-bewerkt-4

Persoonlijke aandacht voor jouw loopbaan

Of je nu pas net begint aan jouw loopbaan of je op zoek bent naar iets anders. Het zoeken naar een nieuwe baan is altijd een spannend moment. Dit snappen we bij HR Zeeland als geen ander. Daarom ben je bij ons niet gewoon weer een mogelijke werknemer. Kennismaken met ons is 100% vrijblijvend 

Wij staan voor persoonlijk contact, zowel met onze werkgevers als werknemers. Door je echt te leren kennen en te luisteren naar wat je kan, wat je leuk vindt en jouw toekomstplannen, maken we een match. 

Door onze persoonlijke aanpak stroomt bijna 90% van al onze kandidaten die start op uitzendbasis door naar een vast dienstverband. En dat al binnen een half jaar! 

Wij focussen ons op langdurig en duurzame banen en niet op tijdelijk werk.

 

Vacatures Zeeuws-Vlaanderen

Lees verder
Groen HRZeeland logo Sales engineer
Wordt dit de volgende stap in jouw technische carrière? Bekijk snel deze vacature!
Oranje HRZeeland logo Logistiek medewerker
Ben je op zoek naar een baan als logistiek medewerker in dagdienst? Lees dan snel verder! 
Groen HRZeeland logo After sales manager

Zorg jij voor de hoogste klanttevredenheid? Bekijk deze vacature van after sales manager!

Groen HRZeeland logo Werkvoorbereider
Een fietsplan, smartphone van de zaak en 38 vrije dagen per jaar? Het kan bij deze opdrachtgever!
Groen HRZeeland logo Communicatiemedewerker
Gebruik jij jouw creativiteit om de beste online en offline promotiematerialen te maken? Bekijk dan deze vacature van communicatiemedewerker!
Groen HRZeeland logo Werkvoorbereider
Zorg jij ervoor dat je collega's zonder problemen kunnen beginnen met de werkzaamheden? Lees dan snel verder over deze vacature van werkvoorbereider.

Vind jouw nieuwe baan met HR Zeeland

Als Zeeuws-Vlaams uitzendbureau zijn we gespecialiseerd in de regio, met uiteenlopende en uitdagende opdrachtgevers zit er sowieso een baan voor jou tussen. Van logistiek tot techniek, administratie en meer. Fulltime of parttime en voor alle opleidingsniveaus. HR Zeeland is persoonlijk in personeel en we doen er alles aan om een ‘match’ te maken. 

Op naar een nieuwe baan!

 

Werken in Zeeuws-Vlaanderen

Zeeuws-Vlaanderen is een prachtige regio, zeker op het gebied van werk en werkgevers. Met diverse bedrijven zijn er genoeg uitdagingen te vinden. Vooral in de techniek en de logistiek zijn er altijd mooie banen te vinden. HR Zeeland is gespecialiseerd in deze sectoren en wij werken nauw samen met onze opdrachtgevers.

 

Onze opdrachtgevers

Wat onze klanten zeggen

Ik ben onlangs begonnen met mijn nieuwe baan [Amerplastics]. Ik kan niet genoeg benadrukken hoe fijn mijn ervaringen met het team van HR Zeeland is geweest, uitzonderlijk professioneel en ik voelde me echt gesteund in het totale sollicitatie proces.
Ik ben dankbaar voor deze kans en kijk ernaar uit om verder te groeien en succesvol te worden in mijn nieuwe functie dankzij o.a. de begeleiding van HR Zeeland.

Ruben

Ik ben enorm tevreden over mijn ervaring met HR Zeeland! Vanaf het moment dat ik contact met Jaco en Kenny opnam, voelde ik me echt gehoord en ondersteund in mijn zoektocht naar werk. De persoonlijke hulp die ik kreeg was zeker van waarde en heeft me geholpen om een baan te vinden die aansluit bij mijn vaardigheden en interesses. Dankzij HR Zeeland heb ik niet alleen werk gevonden, maar ook een positieve en ondersteunende omgeving waarin ik kan groeien. Ik kan HR Zeeland zeker aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar professionele begeleiding en ondersteuning bij het vinden van werk.

Evi Crombeen

Neem contact met ons op! 

Heb jij al zin in jouw nieuwe baan? Neem contact met ons op en kom kennis maken.

Stuur een mail Bel me terug
Group-1170
Logo HR Zeeland

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.