Vind je droombaan bij een logistiek uitzendbureau Terneuzen

Houd je van afwisseling, ben je iemand die van aanpakken houdt en wil je graag werken in een internationale omgeving? Je beschikt dan namelijk over eigenschappen die in de transport en logistiek uitstekend van pas komen. Als logistiek uitzendbureau Terneuzen heeft HR Zeeland altijd interessante vacatures in de vacaturebank staan op het gebied van transport en logistiek. Of het nu een baan is als nationaal of internationaal chauffeur, in de overslag en opslag of in een magazijn, HR Zeeland biedt interessante vacatures op ieder niveau aan. Daarbij staan wij garant voor een persoonlijk contact en goede begeleiding naar je nieuw baan. 

Vacatures
Bekijk alle vacatures
Logistiek medewerker

Heb jij een heftruckcertificaat of wil je deze behalen én ben je op zoek naar een baan in de logistiek? Lees dan snel verder!

Medewerker Interne Logistiek
Zorg jij ervoor dat het proces nog sneller verloopt? Dan zoeken we jou!

Een baan vol vrijheid en uitdaging bij uitzendbureau logistiek Terneuzen

Logistieke functies zijn altijd functies waarin je veel vrijheid krijgt en waar je altijd een uitdaging in zult vinden. Als specialist in vacatures in de logistiek en transport, ben je bij HR Zeeland dan ook altijd aan het juiste adres. Schrijf je daarom bij ons in en kom langs voor een persoonlijk gesprek. Persoonlijk contact vinden wij erg belangrijk. Zo leer jij ons kennen en wij jou. Dit is wel zo belangrijk als je via ons aan de slag gaat bij een werkgever met een uitzend- of detacheringscontract. Wij vertellen wat je kunt verwachten en aan welke regelgeving wij ons houden. Dikwijls leidt een uitzendcontract naar een vaste indiensttreding bij de werkgever. Als uitzendbureau logistiek Terneuzen gaan we graag samen met jou een nieuwe uitdaging aan.

HR Zeeland is hét uitzendbureau transport en logistiek Terneuzen

Zoek je een baan specifiek in de branches techniek, logistiek of administratie? En ook nog eens bij een leuk bedrijf in Zeeland? Dan is HR Zeeland het juiste adres voor jou. Met ons uitgebreide netwerk en goede kennis van de Zeeuwse arbeidsmarkt, kennen wij alle ins en outs van de branche logistiek en transport. In onze vacaturebank staan meer dan voldoende logistieke functies op ieder niveau en in de verschillende logistieke bedrijfstakken. Voor een baan in de logistiek moet daarom bij HR Zeeland als uitzendbureau transport en logistiek zijn. 

Logo HR Zeeland

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.