DSC04332-bewerkt-4
Lokale kennis, persoonlijke service

Zeeuwse partner voor het vinden van werk en werknemers

Zoek vacatures
Locatie
Foto van Kenny en Jaco

Aangenaam

Wij zijn HR Zeeland

HR Zeeland is jouw lokale, Zeeuwse partner voor het vinden van werk en werknemers. Soms voor tijdelijk werk, maar meestal voor een vaste baan. Door onze ervaring met uiteenlopende HR-vraagstukken en onze brede kennis van de Zeeuwse arbeidsmarkt, doen veel werkgevers ook een beroep op ons voor werving & selectie opdrachten, project- en interim management, coaching, loopbaanbegeleiding en re-integratie. We gaan graag met je in gesprek.   

Group-1023
Techniek
Group-1024
Logistiek
Group-1025
Administratie
Group-1023-(1)
Werving & Selectie
Group-1048
Uitzenden
Group-1025-(1)
Detacheren
Group-1029

Ons team

Leer meer over ons team en ontdek de gezichten die uw ervaring met ons bedrijf persoonlijk en memorabel maken.

DSC04430-bewerkt-4
Jaco Stoffels
Mede-eigenaar

Klanten en kandidaten omschrijven mij als een gedreven en loyale zakenpartner. Door mijn brede netwerk in Zeeland weet ik opdrachtgevers en kandidaten optimaal met elkaar te (ver)binden. Het motto van HR Zeeland, Persoonlijk in personeel, is mij op het lijf geschreven. Nog steeds word ik blij van een goede match. Daarbij heb ik een scherp oog voor continuïteit en kwaliteit. Ik ben optimistisch en hou ervan zaken in beweging te brengen. Dat is mijn manier om doelen te bereiken.

DSC04464-bewerkt-4
Kenny de Rooij
Mede-eigenaar

Sinds 2015 ben ik werkzaam in de arbeidsbemiddeling in Zeeland. Geboren en getogen in Zeeuws-Vlaanderen, vaste bezoeker van de lokale voetbalwedstrijden en vaak te vinden op de padelbaan. Met de lokale kennis en het netwerk op zowel zakelijk als persoonlijk gebied, past HR Zeeland dan ook perfect bij mij. Je kunt mij omschrijven als eerlijk, gedreven en realistisch. Zo zal ik ook altijd in mijn gesprekken naar klanten en kandidaten blijven. Met deze (sport)mentaliteit zorg ik dat we samen zullen scoren!

DSC04423-bewerkt-4
Mascha Scholten
Marketing & Communicatie

Door mijn afgeronde HBO studie in bedrijfskunde breng ik frisse inzichten. Ik heb veel kennis van de omgeving als geboren en getogen Terneuzenaar en door mijn leerzame stage bij Stad Terneuzen. Dit in combinatie met mijn 6 jaar ervaring in de detailhandel zorgen ervoor dat HR Zeeland de perfecte start is van mijn carrière. Met mijn vriendelijkheid, loyaliteit en optimisme wil ik mensen ook verder helpen met hun carrière en klanten voorzien van goede kandidaten.

DSC04433-bewerkt-4
Lauran Clarijs
Accountmanager

Volgens klanten heb ik mij tot een echte sociale duizendpoot ontwikkeld tijdens mijn jaren ervaring in de arbeidsbemiddeling. Met mijn open en enthousiaste communicatie ga ik altijd op zoek naar de perfecte match voor zowel de klant als de kandidaat om zo een mooie samenwerking op te bouwen. Graag zet ik dat extra stapje zodat we samen winnen, want dat is natuurlijk het mooiste wat er is!

DSC04442-bewerkt-4
Amanda Caessens
Accountmanager

Na een aantal jaar ervaring in de arbeidsbemiddeling word ik door klanten en kandidaten gezien als iemand die een weloverwogen beslissende match maakt. Een verbinder die houdt van snelheid en het doorpakken in beslissingen. Met mijn enthousiasme en openheid zorg ik voor gesprekken waarbij mensen zich op hun gemak voelen.

DSC03009-Verbeterd-NR-bewerkt-4
Denise de Putter
Accountmanager

Een uitdaging schrikt me niet af, ik omarm graag de kans om mijn grenzen te verleggen en nieuwe hoogten te bereiken. Als geboren en getogen Zeeuw past het lokale en persoonlijke aspect perfect bij mij. Mijn enthousiasme en gedreven instelling zijn eigenschappen die goed van pas komen in deze sector, waardoor ik steeds weer met volle inzet en passie te werk ga.

Aangesloten bij

Heb je nog vragen of wil je meer informatie?

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie.
 

Stuur een mail Bel me terug
Group-1170
Logo HR Zeeland

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.