Een logistiek uitzendbureau in Vlissingen helpt je naar een logistieke functie

Vrachtwagenchauffeurs, heftruckchauffeurs, orderpickers en magazijnmedewerkers, het zijn zomaar enkele functies die je kunt vinden in de logistieke bedrijfstak. Als een dergelijke functie jou interessant lijkt, dan moet je op zoek naar een geschikte vacature. Heb je al een baan, ben je nieuw in de logistiek of ben je net afgestudeerd? Om welke reden jij ook een logistieke functie zoekt, bij HR Zeeland is iedereen die in de logistiek wil werken welkom. Wij zijn een logistiek uitzendbureau in Vlissingen en kennen de arbeidsmarkt in Vlissingen en Zeeland goed. Schrijf je daarom in en kom persoonlijk kennismaken. Voor je het weet ben jij werkzaam in een logistieke functie.

Laat een uitzendbureau voor logistiek in Vlissingen jouw personeel vinden

Heb je als logistiek bedrijf logistieke vacatures waar je personeel voor zoekt? Je kunt je vacatures opgeven bij HR Zeeland. Wij zijn een uitzendbureau voor logistiek in Vlissingen. Dit houdt niet in dat je alleen bij ons terecht kunt voor uitzendkrachten. Wij detacheren ook en kunnen je ook ondersteunen als je personeel vast in dienst wilt nemen. Veel werkgevers hebben te weinig kennis in huis of te weinig tijd voor de HRM. Ook daarin kunnen wij je ontlasten. Zo regelen wij de werving & selectie van nieuw personeel voor je en we kunnen door middel van payrolling al je personeel overnemen. Jij behoudt je eigen werknemers, maar je draag niet meer de lasten van een personeels- en salarisadministratie.

HR Zeeland is een uitzendbureau voor transport en logistiek in Vlissingen

Iedereen die ook maar iets met transport en logistiek heeft, mag contact opnemen met HR Zeeland. Als uitzendbureau voor transport en logistiek in Vlissingen, zijn wij er voor zowel werkgevers als werknemers in Vlissingen en Zeeland. Werkzoekenden koppelen wij aan de juiste werkgever door middel van uitzenden, detachering of ondersteuning bij het in vaste dienst nemen. Wil je meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op.

Logo HR Zeeland

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.