Een logistiek uitzendbureau Zeeuws Vlaanderen voor leuke logistieke vacatures

Je kunt natuurlijk al jaren met plezier bij dezelfde werkgever een leuke logistieke functie vervullen. Vooral wanneer je al jaren bij dezelfde werkgever werkt, kan het lastig zijn je eigen ambities een grotere rol te geven. Heb je het idee dat er misschien wel meer in je zit? Ben jij er wel klaar voor om meer verantwoording in je functie te dragen? Als je er tegenop ziet om op zoek te gaan naar een nieuwe baan, maak dan eens kennis met HR Zeeland. Wij nodigen je graag uit voor een persoonlijk gesprek om de mogelijkheden te bekijken. Uiteraard garanderen wij discretie als je huidige werkgever nog niet op de hoogte is.

Vacatures

Bekijk alle vacatures
Production worker
Are you looking for a job as a production worker in the area of Terneuzen? Keep reading!
Chauffeur
De weg op en toch elke avond thuis zijn? Lees snel verder!
Logistiek medewerker
Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek, waarbij je tijdens het werk gaat kijken bij welke plek in het proces jij het beste past? Word logistiek medewerker bij onze opdrachtgever!
Administratief medewerker logistiek
Een administratieve baan in een logistieke omgeving? Dat is echt wat voor jou! Met jouw administratieve kennis kan jij snel aan de slag in deze organisatie.
Servicemanager
Haal jij als servicemanager het beste uit je team? Dan zoeken we jou!
Kantinemedewerker
Bereid jij de beste lunches? Dan zoeken we jou!

Met een uitzendbureau logistiek Zeeuws Vlaanderen vind jij je nieuw werknemer

Heb je een tijdelijke of vaste vacature in de logistiek openstaan? Waarom plaats je de vacature niet bij HR Zeeland? Als hét uitzendbureau logistiek Zeeuws Vlaanderen, weten wij hier de juiste persoon bij te vinden. Tevens zijn wij specialist in de logistieke branche en kennen mede door ons uitgebreide netwerk de arbeidsmarkt in Zeeland zeer goed. Bij ons kun je terecht als je een medewerker wilt inhuren via een uitzendcontract, maar voor logistieke projecten kan dit ook op basis van een detacheringscontract. Wil je zelf medewerkers werven? Met ons payrollconcept ontlasten wij jou van alle kennis over wet- en regelgeving en werkzaamheden rondom de loonadministratie. 

HR Zeeland als jouw uitzendbureau transport en logistiek Zeeuws Vlaanderen

HR Zeeland is als uitzendbureau transport en logistiek Zeeuws Vlaanderen gespecialiseerd in vacatures in de logistieke sector. Wanneer je als werkgever op zoek bent naar logistieke medewerkers op welk niveau ook, wij zullen je ongetwijfeld kunnen helpen. Dit geldt ook voor diegenen die op zoek zijn naar een functie in de logistiek. Maak daarom eens persoonlijk kennis met HR Zeeland en laat je voorlichten over wat wij voor je kunnen betekenen.