HRZeelandmei202324
Lokale kennis, persoonlijke service

Zeeuwse partner voor het vinden van werk en werknemers

Foto van Kenny, Amanda en Jaco bij Ravago

Succesvolle samenwerking: Ravago x HR Zeeland

Ravago Logistic Terneuzen B.V., gevestigd in Hoek, heeft de afgelopen 3 jaar nauw samengewerkt met HR Zeeland. Het bedrijf is gespecialiseerd in logistieke dienstverlening, met name gericht op de distributie van kunststofmaterialen. Als groeiende onderneming is het ook voor hen een uitdaging om geschikt logistiek personeel te vinden. Saskia Vermeersch, HR Manager bij Ravago, deelt haar ervaring.

“Tot 2019 waren er 35 medewerkers werkzaam bij Ravago. In 2019 verdubbelde dit aantal ruim naar 85. Momenteel telt ons team 140 medewerkers en het einde van de groei is nog niet in zicht. Jaco ken ik persoonlijk en ik heb hem benaderd met de vraag: Als je geschikte logistieke kandidaten hebt, stel ze dan gerust voor. Zo is de samenwerking tot stand gekomen en in vrij korte tijd hecht geworden.’’

 

Blind vertrouwen

‘’HR Zeeland begrijpt heel goed welke logistieke kandidaten bij Ravago passen. Als ze geen geschikte kandidaat hebben, dan stellen ze ook niemand voor. De kandidaten die ze voor ons selecteren kan ik uitnodigen voor een gesprek, zonder hun CV gezien te hebben. Ik kan volledig op hun kennis en kunde vertrouwen.”

 

Typisch HR Zeeland

“Dat vertrouwen is een grote plus voor ons. HR Zeeland neemt werk uit handen door een goede voorselectie te maken. Dat stelt ons in staat sneller geschikt personeel aan te nemen. Daarnaast vind ik hun manier van werken heel fijn. Ze zijn praktisch, meedenkend en vriendelijk. Ze bieden oplossingen nog voordat je erom vraagt en ze kunnen snel schakelen. Daarnaast is HR Zeeland discreet en weet je zeker dat wat je met hen bespreekt binnen vier muren blijft.”

 

Uitblinkers

Waar blinkt HR Zeeland in uit? De afgelopen periode hebben wij veel vacatures gehad. Wij werken samen met meerdere partijen, maar de meesten worden toch echt door HR Zeeland vervuld. Hun succesformule ligt in het snel kunnen schakelen, weten welke kandidaten geschikt zijn en passen bij ons bedrijf. Het is mooi om te zien hoe HR Zeeland zowel onze groei als die van henzelf heeft weten te realiseren, zonder hierbij concessies te doen aan kwaliteit.

Kenny en Fleur bij Ravago

Succesverhaal

Succes story: Fleur x HR Zeeland

“Laten we bij het begin beginnen: Ik ben Fleur, 24 jaar oud en ben sinds half september werkzaam bij Ravago in Terneuzen. Ik heb 4 jaar HRM gestudeerd in Tilburg en ben in juni, na het afronden van mijn studie, terugkomen naar Zeeland. Tijdens mijn zoektocht naar een baan kwam ik in contact met Amanda van HR Zeeland. Daar is mijn reis naar een nieuwe baan dan ook gestart.

Foto-Syndus

Succesverhaal

Syndus Group x HR Zeeland

“Ik ben Senna Riemens, Corporate Recruiter bij Syndus Group. Mijn achtergrond ligt in de makelaardij, maar heb sinds vorig jaar de overstap gemaakt naar Syndus. Ik verkoop tegenwoordig geen huis meer van stenen, maar vacatures met een bedrijfsvisie. Als Corporate Recruiter is het mijn taak om mensen te enthousiasmeren en aan boord te krijgen.

Jaco in gesprek met een kandidaat

Succesverhaal

Weg naar succes met HR Zeeland

“Mijn naam is Sven en dankzij HR Zeeland heb ik twee keer een baan gevonden! De eerste keer dat ik in contact kwam met HR Zeeland was via Jaco, hij is een jeugdvriend van mijn moeder. De tweede keer ben ik zelf opnieuw in contact gekomen met HR Zeeland.

 

Logo HR Zeeland

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.