HRZeelandmei202370
Lokale kennis, persoonlijke service

Zeeuwse partner voor het vinden van werk en werknemers

Foto van Senna en Kenny bij Syndus Group

Succesvolle samenwerking: Syndus Group x HR Zeeland

Kun je jezelf even voorstellen?

“Ik ben Senna Riemens, Corporate Recruiter bij Syndus Group. Mijn achtergrond ligt in de makelaardij, maar heb sinds vorig jaar de overstap gemaakt naar Syndus. Ik verkoop tegenwoordig geen huis meer van stenen, maar vacatures met een bedrijfsvisie. Als Corporate Recruiter is het mijn taak om mensen te enthousiasmeren en aan boord te krijgen. Mijn dagelijkse werkzaamheden draaien dus om het invullen van alle vacatures die we hebben binnen de Syndus Group. Dat zijn er nogal wat, want Syndus Group heeft vijf verschillende bedrijven met elk hun eigen specialisatie, maar gelukkig hou ik wel van een beetje uitdaging.”

 

Hoe ziet de samenwerking met HR Zeeland eruit?

“Al voordat ik gestart ben als Recruiter werkten Syndus en HR Zeeland samen. Ik hoor je denken: zitten ze niet in elkaars vaarwater? Het antwoord daarop is: soms wel, soms niet. Uiteraard pak ik eerst zelf onze vacatures op, ik ben niet voor niks in deze functie gestart. Maar, ik merk vooral dat de samenwerking belangrijk is. We willen namelijk een bepaalde flexibele schil behouden en dat kan goed door de samenwerking met HR Zeeland. Daarnaast hebben we duidelijke afspraken gemaakt over de gang van zaken. Als iemand rechtstreeks bij ons in dienst komt, dus zonder tussenkomst van HR Zeeland, kiezen we er ook wel eens voor om ze te payrollen bij HR Zeeland. De gunfactor is over en weer groot.”

 

Hoe vult HR Zeeland jullie aan?

“Door het grote netwerk van HR Zeeland hebben zij in veel situaties wel iemand die geschikt zou kunnen zijn voor de openstaande vacature(s). Doordat ze hebben geïnvesteerd in het leren kennen van de bedrijven van Syndus Group, passen de profielen die ze met ons delen ook. De bereidheid om te investeren in hun klanten zorgt er voor dat ze precies weten wat wij nodig hebben. Ze kennen ons en onze behoeften. Daarnaast verrassen ze ons ook altijd met goede kandidaten, zeker voor de functie Magazijnmedewerker. Hoe ze dat toch elke keer weer doen is mij een raadsel!”

 

Wat maakt HR Zeeland anders?

“HR Zeeland gaat verder dan alleen het zakelijke contact. Een grapje kan ook prima gemaakt worden, waardoor de sfeer heel gemoedelijk is. Daardoor heb je ook het gevoel dat je met echte mensen te maken hebt en het niet alleen maar keiharde commercie is. Tijdens informele activiteiten weten ze ons ook te vinden. Zo zijn we vorig jaar uitgenodigd voor BO2, een netwerkevenement in Zeeuws-Vlaanderen waar Kenny veel voor doet, en kregen we vorige maand een uitnodiging voor de wijnroute in Terneuzen. Op die momenten weten ze ons ook te vinden, wat een extra dimensie toevoegt aan de samenwerking.”

Jaco in gesprek met kandidaat

Succesverhaal

Weg naar succes met HR Zeeland 

“Mijn naam is Sven en dankzij HR Zeeland heb ik twee keer een baan gevonden! De eerste keer dat ik in contact kwam met HR Zeeland was via Jaco, hij is een jeugdvriend van mijn moeder. De tweede keer ben ik zelf opnieuw in contact gekomen met HR Zeeland.

 

Kenny, Amanda en Jaco bij Ravago

Succesverhaal

Ravago x HR Zeeland

Ravago Logistic Terneuzen B.V., gevestigd in Hoek, heeft de afgelopen 3 jaar nauw samengewerkt met HR Zeeland. Het bedrijf is gespecialiseerd in logistieke dienstverlening, met name gericht op de distributie van kunststofmaterialen. Als groeiende onderneming is het ook voor hen een uitdaging om geschikt logistiek personeel te vinden. Saskia Vermeersch, HR Manager bij Ravago, deelt haar ervaring.

Kenny en Fleur bij Ravago

Succesverhaal

Succes story: Fleur x HR Zeeland

“Laten we bij het begin beginnen: Ik ben Fleur, 24 jaar oud en ben sinds half september werkzaam bij Ravago in Terneuzen. Ik heb 4 jaar HRM gestudeerd in Tilburg en ben in juni, na het afronden van mijn studie, terugkomen naar Zeeland. Tijdens mijn zoektocht naar een baan kwam ik in contact met Amanda van HR Zeeland. Daar is mijn reis naar een nieuwe baan dan ook gestart.

Logo HR Zeeland

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.