Ben jij op zoek naar een technische vacature in Middelburg?

Ben jij handig met je handen, heb je een technische opleiding gevolgd of werk je al jaren in de techniek? Als je op zoek bent naar een technische vacature in Middelburg, dan zul je deze zeker vinden. Er is grote vraag naar technisch personeel, dus ook als je van werkgever wilt veranderen, dan is dit geen enkel probleem. Wanneer je je inschrijft bij HR Zeeland, dan weet je zeker dat je een persoonlijke behandeling krijgt en dat wij discreet met je gegevens omgaan. Als we een leuke technische vacature in Middelburg voor je gevonden hebben, zijn er bij ons diverse mogelijkheden, zoals je laten uitzenden of detacheren.

Vacatures
Bekijk alle vacatures
Groen HRZeeland logo Werkvoorbereider Tekenaar
Op zoek naar een veelzijdige functie waar jij de verantwoordelijkheid draagt over verschillende technische projecten? Dit is je kans! 

Zet je technische vacatures uit in Middelburg bij een deskundig uitzendbureau

Als je als ondernemer technische vacatures in Middelburg te vervullen hebt, dan gaat hier best veel tijd en geld inzitten. Je moet een dure advertentie plaatsen en dan begint het selecteren van de kandidaten. Het is begrijpelijk dat je als ondernemer wel betere dingen te doen hebt dan constant sollicitatiegesprekken te voeren. Zet je technische vacatures in Middelburg daarom uit bij HR Zeeland. Wij zijn gespecialiseerd in de Zeeuwse arbeidsmarkt én in technische functies. Voor welk soort technische functie je ook een vacature hebt, wij vinden hiervoor geschikte kandidaten. Wij kunnen de medewerker aan jou uitzenden, via detachering of met payrolling. Als je toch zelf medewerkers in dienst wilt nemen, dan kunnen wij ook de werving & selectie voor je uitvoeren.

Vele technische vacatures in Middelburg te vinden bij HR Zeeland

Een technische functie in de bouw, in de installatietechniek, als monteur, klusser of productiemedewerker, bij HR Zeeland vind je tal van technische vacatures in Middelburg. Medewerkers koppelen wij aan de werkgever die de vacatures heeft geplaatst en daarbij letten wij op meer dan alleen je capaciteiten. Voor zowel de werknemer als werkgever, is het belangrijk dat ze goed met elkaar matchen. De medewerker voelt zich thuis en de werkgever heeft een goed gemotiveerde medewerker. Of je dus werkgever of werkzoekende bent, neem gerust contact met ons op.

Logo HR Zeeland

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.