Vind een nieuwe uitdaging in een technische vacature Zeeland

Er is momenteel veel vraag naar technisch personeel in diverse branches. Je bent wel goed in je werk, maar solliciteren vind je maar lastig? Dit begrijpen wij van HR Zeeland helemaal. Juist daarom is het verstandig om eens contact met ons op te nemen, als je toch eens verder wilt kijken. Wij zijn thuis in vele technische branches en hebben diverse technische vacatures openstaan. Dit kan een technische vacature Zeeland op MBO niveau zijn, maar ook voor een vacature op een hoger niveau kun je bij ons terecht. Hierbij gaan we uit van een persoonlijke behandeling, zodat een nieuwe baan vinden je een stuk gemakkelijk af zal gaan.

Vacatures

Bekijk alle vacatures
Materieelbeheerder
Wil jij ook groeien in je carrière? Dit is je kans! Voor onze opdrachtgever zijn we op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde materieelbeheerder.
Sas van Gent
Verkoopmedewerker
Heb jij een passie voor klantenservice en zorg jij ervoor dat klanten met een goed gevoel de winkel verlaten? Dan zoeken we jou!
IT Engineer
Voel jij je helemaal thuis in de wereld van IT en zijn Microsoft Windows Server-omgevingen voor jou niet onbekend? Dan zoeken we jou!
Teamleider CRM
Weet jij precies hoe je data kan gebruiken om meer aankopen te krijgen? Dan zoeken we jou!
Teamleider logistiek
Heb jij ervaring in de logistiek en ben je op zoek naar de volgende stap in je carrière? Dan is dit de baan die je zoekt!
Financieel administratief medewerker
Ben jij graag met cijfertjes en administratie bezig? Dan is dit de droombaan die je zoekt! 

Vind gekwalificeerd personeel voor je technische vacatures Zeeland

Ben je als werkgever actief in één van de technische sectoren in zeeland? Wanneer je technische vacatures Zeeland hebt openstaan, dan biedt HR Zeeland je alle opties om hiervoor passend personeel te vinden. Wij kunnen personeel via een uitzendcontract aan je uitlenen en voor bepaalde projecten ook op basis van detachering. Wil je zo weinig mogelijk met de wet- en regelgeving van de loonadministratie te maken hebben? Laat je dan ontzorgen door je personeel via een payrollcontract in te lenen. Wanneer gewenst, kunnen wij ook de werving & selectie voor je uitvoeren of je medewerkers begeleiden met een training of opleiding. 

Een technische vacature in Zeeland vind je bij HR Zeeland

Veel technische bedrijven die in Zeeland zijn gevestigd hebben een sterke verbondenheid met Zeeland. Zij zoeken dan ook personeel met een Zeeuwse mentaliteit of die binding met de provincie hebben. Specifiek hiervoor kun je je technische vacatures in Zeeland aanmelden bij HR Zeeland. Wij hebben in ons bestand voldoende Zeeuwse kandidaten staan die ook aan de door jouw gewenste kwalificaties moeten voldoen. Daarnaast zorgen wij altijd voor een goede match, doordat wij personeel voor je zoeken die ook bij jouw team of bedrijf passen.