HRZeelandmei202336
Lokale kennis, persoonlijke service

Zeeuwse partner voor het vinden van werk en werknemers

Foto van Jaco in gesprek met een kandidaat

Weg naar succes met HR Zeeland

 

"Mijn naam is Sven en dankzij HR Zeeland heb ik twee keer een baan gevonden! De eerste keer dat ik in contact kwam met HR Zeeland was via Jaco, hij is een jeugdvriend van mijn moeder. De tweede keer ben ik zelf opnieuw in contact gekomen met HR Zeeland.

Waarom ik de tweede keer ook voor HR Zeeland heb gekozen? Omdat mijn eerste ervaring met hen heel fijn was. Ze zijn professioneel, snel, meedenkend en niet te commercieel. Ze kwamen snel met opties die echt bij mij pasten, daar was ik erg door verrast. Daarnaast kijken ze niet alleen of de functie een match kan zijn, maar ook of je past binnen het bedrijf.  Ze nemen de tijd om je echt goed te leren kennen en dat in combinatie met hun grote netwerk, zorgt ervoor dat ze vliegensvlug een geschikte baan voor je hebben. Daar ligt echt hun kracht.

Wat ik ook prettig vond is dat ik HR Zeeland op elk moment kon bereiken, zelfs in de avond. Ze hebben geen 8 tot 5 mentaliteit. Ook de ‘aftersales’ hebben ze goed in de vingers. Na mijn eerste werkdagen hebben ze gevraagd naar hoe mijn nieuwe werkplek is en of ik verder nog hulp nodig had. Dit laat ook weer zien betrokken ze zijn bij het hele proces.

Als ik een cijfer zou moeten, zou dat zeker een 9 zijn. Ik ben zeer tevreden!”

Foto-Syndus

Succesverhaal

Syndus Group x HR Zeeland

“Ik ben Senna Riemens, Corporate Recruiter bij Syndus Group. Mijn achtergrond ligt in de makelaardij, maar heb sinds vorig jaar de overstap gemaakt naar Syndus. Ik verkoop tegenwoordig geen huis meer van stenen, maar vacatures met een bedrijfsvisie. Als Corporate Recruiter is het mijn taak om mensen te enthousiasmeren en aan boord te krijgen.

Kenny en Fleur bij Ravago

Succesverhaal

Succes story: Fleur x HR Zeeland

“Laten we bij het begin beginnen: Ik ben Fleur, 24 jaar oud en ben sinds half september werkzaam bij Ravago in Terneuzen. Ik heb 4 jaar HRM gestudeerd in Tilburg en ben in juni, na het afronden van mijn studie, terugkomen naar Zeeland. Tijdens mijn zoektocht naar een baan kwam ik in contact met Amanda van HR Zeeland. Daar is mijn reis naar een nieuwe baan dan ook gestart.

Foto-bij-Ravago

Succesverhaal

Ravago x HR Zeeland

Ravago Logistic Terneuzen B.V., gevestigd in Hoek, heeft de afgelopen 3 jaar nauw samengewerkt met HR Zeeland. Het bedrijf is gespecialiseerd in logistieke dienstverlening, met name gericht op de distributie van kunststofmaterialen. Als groeiende onderneming is het ook voor hen een uitdaging om geschikt logistiek personeel te vinden. Saskia Vermeersch, HR Manager bij Ravago, deelt haar ervaring.

Logo HR Zeeland

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.