Vind leuk werk in Vlissingen

Ben je woonachtig in Vlissingen of kom je binnenkort in Vlissingen te wonen? Dan wil je waarschijnlijk ook werk in Vlissingen zien te vinden. Je werk dicht bij huis komt veel mensen goed uit. Denk aan het dagelijks naar school brengen of van school halen van de kinderen. Met werk in Vlissingen kun je net wat beter plannen, dan als je elders in Zeeland werkt en je veel reistijd kwijt bent. Als je zelf niet zo gemakkelijk vacatures in Vlissingen tegenkomt, maak dan eens een afspraak met HR Zeeland. Wij zijn dé specialisten voor iedereen die werk in Zeeland zoekt en ook jou begeleiden wij graag naar werk in Vlissingen.

Vacatures
Bekijk alle vacatures
Groen HRZeeland logo Office assistant
Verwelkom jij mensen met een glimlach? Dan zoeken we jou!
Oranje HRZeeland logo Logistiek medewerker
Altijd al nieuwsgierig geweest of het werken in de haven iets voor jou kan zijn? Pak deze kans!
Groen HRZeeland logo Financieel Controller

Zoek jij graag dingen uit en werk je graag met cijfers? Dan is dit een baan voor jou!

Groen HRZeeland logo Customer service medewerker
Contact met internationale klanten, werken in 2 ploegen en ook nog eens een goed salaris? Bekijk snel deze vacature!
Groen HRZeeland logo HR Traineeship
Wil jij graag (meer) leren over HR en payroll, maar wil je geen voltijd opleiding volgen? Dit is je kans!
Oranje HRZeeland logo Operator 3 ploegen
Werken aan een groot project, een goed salaris en een 'blijf' bonus van €2000? Lees snel verder!

Werken in Vlissingen op de wijze die jij wilt

Mensen houden tegenwoordig van flexibiliteit. Vaste en langdurige arbeidscontracten zijn niet voor iedereen weggelegd. Toch zijn er ook nog legio mensen die juist wel graag een vaste baan willen. Wil jij werken in Vlissingen, dan kun je bij HR Zeeland altijd vacatures vinden met een contract dat bij jou past. Wil je veel ervaring opdoen bij verschillende bedrijven? Informeer bij ons dan eens naar vacatures op basis van een detacheringscontract. Wil je toch werken in Vlissingen met de zekerheid van een vaste baan? In ons bestand hebben wij voldoende werkgevers die op zoek zijn naar vaste medewerkers.

Werk zoeken in Vlissingen met HR Zeeland

Werk zoeken in Vlissingen is vaak best wel spannend. Je stapt in een nieuw avontuur en je hoopt dat je de juiste werkgever en de leukste baan tegenkomt. Laten wij van HR Zeeland je nu helpen om wat meer zekerheid te krijgen. Onze werkwijze is niet alleen maar de juiste baan vinden, maar ook de juiste en meest bij jou passende werkgever. Er moet een goede match zijn tussen jullie en pas dan is onze missie geslaagd. Neem daarom contact met ons op als je werk in Vlissingen zoekt en maak een afspraak. Zo leren we elkaar goed kennen en kunnen we nog beter een vacature en werkgever met jou matchen.

Logo HR Zeeland

Je wordt doorgestuurd

Je wordt doorgestuurd naar een andere pagina.