Vind leuk werk in Vlissingen

Ben je woonachtig in Vlissingen of kom je binnenkort in Vlissingen te wonen? Dan wil je waarschijnlijk ook werk in Vlissingen zien te vinden. Je werk dicht bij huis komt veel mensen goed uit. Denk aan het dagelijks naar school brengen of van school halen van de kinderen. Met werk in Vlissingen kun je net wat beter plannen, dan als je elders in Zeeland werkt en je veel reistijd kwijt bent. Als je zelf niet zo gemakkelijk vacatures in Vlissingen tegenkomt, maak dan eens een afspraak met HR Zeeland. Wij zijn dé specialisten voor iedereen die werk in Zeeland zoekt en ook jou begeleiden wij graag naar werk in Vlissingen.

Vacatures

Bekijk alle vacatures
Production worker
Are you looking for a job as a production worker in the area of Terneuzen? Keep reading!
Chauffeur
De weg op en toch elke avond thuis zijn? Lees snel verder!
Logistiek medewerker
Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek, waarbij je tijdens het werk gaat kijken bij welke plek in het proces jij het beste past? Word logistiek medewerker bij onze opdrachtgever!
Administratief medewerker logistiek
Een administratieve baan in een logistieke omgeving? Dat is echt wat voor jou! Met jouw administratieve kennis kan jij snel aan de slag in deze organisatie.
Servicemanager
Haal jij als servicemanager het beste uit je team? Dan zoeken we jou!
Kantinemedewerker
Bereid jij de beste lunches? Dan zoeken we jou!

Werken in Vlissingen op de wijze die jij wilt

Mensen houden tegenwoordig van flexibiliteit. Vaste en langdurige arbeidscontracten zijn niet voor iedereen weggelegd. Toch zijn er ook nog legio mensen die juist wel graag een vaste baan willen. Wil jij werken in Vlissingen, dan kun je bij HR Zeeland altijd vacatures vinden met een contract dat bij jou past. Wil je veel ervaring opdoen bij verschillende bedrijven? Informeer bij ons dan eens naar vacatures op basis van een detacheringscontract. Wil je toch werken in Vlissingen met de zekerheid van een vaste baan? In ons bestand hebben wij voldoende werkgevers die op zoek zijn naar vaste medewerkers.

Werk zoeken in Vlissingen met HR Zeeland

Werk zoeken in Vlissingen is vaak best wel spannend. Je stapt in een nieuw avontuur en je hoopt dat je de juiste werkgever en de leukste baan tegenkomt. Laten wij van HR Zeeland je nu helpen om wat meer zekerheid te krijgen. Onze werkwijze is niet alleen maar de juiste baan vinden, maar ook de juiste en meest bij jou passende werkgever. Er moet een goede match zijn tussen jullie en pas dan is onze missie geslaagd. Neem daarom contact met ons op als je werk in Vlissingen zoekt en maak een afspraak. Zo leren we elkaar goed kennen en kunnen we nog beter een vacature en werkgever met jou matchen.