Zoek je werk Zeeuws Vlaanderen?

De sectoren techniek en logistiek zijn stabiele sectoren waar een grote vraag naar personeel is. Ben je in één van deze sectoren werkzaam of heb je interesse om in deze sectoren aan de slag te gaan? Grote kans dat je op korte termijn een leuke vacature tegenkomt. Maar niet iedereen is even goed in het op zoek gaan naar werk Zeeuws Vlaanderen. Soms moet je weten waar je terecht kunt en als je al jarenlang bij dezelfde werkgever zit is de snel veranderende arbeidsmarkt weer helemaal nieuw voor je. Heb je hulp nodig bij het vinden van je nieuwe job? Kom dan eens lang bij HR Zeeland. Wij weten waar je in Zeeuws Vlaanderen en Zeeland terecht kunt om aan een nieuwe uitdaging te starten.

Vacatures

Bekijk alle vacatures
Production worker
Are you looking for a job as a production worker in the area of Terneuzen? Keep reading!
Chauffeur
De weg op en toch elke avond thuis zijn? Lees snel verder!
Logistiek medewerker
Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek, waarbij je tijdens het werk gaat kijken bij welke plek in het proces jij het beste past? Word logistiek medewerker bij onze opdrachtgever!
Administratief medewerker logistiek
Een administratieve baan in een logistieke omgeving? Dat is echt wat voor jou! Met jouw administratieve kennis kan jij snel aan de slag in deze organisatie.
Servicemanager
Haal jij als servicemanager het beste uit je team? Dan zoeken we jou!
Kantinemedewerker
Bereid jij de beste lunches? Dan zoeken we jou!

Werken in Zeeuws Vlaanderen is uitdagend

Wil jij werken in Zeeuws Vlaanderen? Dan kies je voor een regio die je veel kan bieden. Misschien woon je er al of ga je naartoe verhuizen, in Zeeuws Vlaanderen zit je altijd dicht bij de Belgische grens en dat biedt kansen. Ook kansen voor het vinden van werk. Of je nu nationaal of internationaal wilt werken het is in Zeeuws Vlaanderen mogelijk. Wel is het verstandig om een goede partner te vinden die je de weg kan wijzen op de Zeeuwse arbeidsmarkt en een werkgever in Zeeuw Vlaanderen. Daarvoor ben je bij HR Zeeland in Terneuzen aan het juiste adres. 

Werk zoeken Zeeuws Vlaanderen met HR Zeeland

Wil je een vaste baan of ben je op zoek naar een tijdelijk project? Wanneer je de vacaturebank van HR Zeeland doorzoekt, vind je ongetwijfeld een baan die bij jou past. Wij hebben een uitgebreid netwerk in Zeeland en kennen de arbeidsmarkt hier goed. Je mag je dan ook altijd bij ons inschrijven en je ambities in een persoonlijk gesprek toelichten. Persoonlijk contact is de wijze waarop wij werken. Hierdoor komen we niet alleen achter je kwalificaties, we leren jou ook als mens kennen. Dit kan bijdragen aan het vinden van een passende werkgever.