Besteed je werving en selectie Zeeland uit aan een gerenommeerde partij

Vooral kleinere ondernemers hebben wel eens het probleem dat ze geen HRM-afdeling hebben. Dit is misschien ook niet nodig als kleine ondernemer, maar kan lastig worden als je op zoek bent naar een nieuwe medewerker. Je bent dan genoodzaakt om zelf op zoek te gaan. Werving en selectie van personeel is een tijdrovende klus. Tijd die je zelf hard nodig hebt? Dan is het verstandig om je werving en selectie Zeeland over te laten aan HR Zeeland. Zonder dat jij hier tijd in hoeft te steken of kennis hoeft te hebben, zorgen wij voor jou de werving en selectie. 

Vacatures

Bekijk alle vacatures
Production worker
Are you looking for a job as a production worker in the area of Terneuzen? Keep reading!
Chauffeur
De weg op en toch elke avond thuis zijn? Lees snel verder!
Logistiek medewerker
Ben jij op zoek naar een baan in de logistiek, waarbij je tijdens het werk gaat kijken bij welke plek in het proces jij het beste past? Word logistiek medewerker bij onze opdrachtgever!
Administratief medewerker logistiek
Een administratieve baan in een logistieke omgeving? Dat is echt wat voor jou! Met jouw administratieve kennis kan jij snel aan de slag in deze organisatie.
Servicemanager
Haal jij als servicemanager het beste uit je team? Dan zoeken we jou!
Kantinemedewerker
Bereid jij de beste lunches? Dan zoeken we jou!

Een succesvolle werving en selectie in Zeeland

Natuurlijk ben jij als ondernemer goed in je werk. Je kent alle ins en outs van je vak en jij bent hier de specialist in. Maar hoeveel oog heb jij voor kandidaten als jij een nieuwe medewerker wilt aanwerven? Ken je alle wet- en regelgeving en weet je wat je tijdens een sollicitatiegesprek moet vragen? Het is geen ramp als je hier juist niet gespecialiseerd in bent, ieder zijn vak toch? Daarom doe je er goed aan om voor werving en selectie in Zeeland contact op te nemen met HR Zeeland. Als betrouwbare uitzend- en detacheringsorganisatie kennen wij wel de kneepjes van het vak en de situatie op de Zeeuwse arbeidsmarkt. Laat de werving en selectie in Zeeland daarom door ons regelen en wij matchen jou met je favoriete kandidaat. 

Werving en selectie Zeeland door HR Zeeland

Wanneer je de werving en selectie in Zeeland door HR Zeeland laat uitvoeren, dan profiteer je van het voordeel dat wij veel kennis in huis hebben. Werving en selectie is ons dagelijks werk. Wij hebben oog voor de juiste kandidaten en weten wat we moeten vragen. Kennis van zaken over werving en selectieprocedures heb jij niet nodig, jij bent specialist op je eigen vakgebied. Toch blijven wij je op de hoogte houden van de stand van zaken en uiteraard maak je zelf de keuze. Je weet dan in ieder geval dat je de keuze maakt uit zorgvuldig en vakkundig geselecteerde kandidaten. Kandidaten die niet alleen goed in hun vak zijn, maar ook bij jouw onderneming passen.